طبیب بوشهری

پزشکی دینی اجتماعی ادبی تاریخی


رسپینا چیست؟

رسپینا لوسیونی گیاهی است که برای درمان ناخنهای نرم و شکننده تجویز میشود.

رسپینا با دارا بودن پروتئین گندم، پروتئین شیر، ویتامین ث و کلسیم مواد مغذی مورد نیاز برای رشد و استحکام ناخن را فراهم می‌کند.
فرمول منحصر بفرد رسپینا موجب میشود مواد غذایی گیاهی موجود در آن به لایه‌های ناخن نفوذ کنند و ناخنهای ضعیف و شکننده را به خوبی درمان کند.
رسپینا ضمن کمک به ماتریکس در سخته ناخوانه بهتر و سریعتر، با محکم سازی اتصالات مابین لایه‌های ناخن سختر آنرا تقویت می‌کند.
مکانیسم اثر رسپینا در درمان مشکلات ناخن کاملاً منحصر بفرد است و از این لحاظ با کلیهٔ دیگر محصولات دنیا متفاوت عمل می‌کند . به همین دلیل در سال ۲۰۰۸  گواهی ثبت اختراع در ایالت متحده برای آن صادر شد.
 تائیدیه ها:

۱-      گواهی ثبت اختراع از ایالت متحده

۲-      گواهی ثبت اختراع ایران

۳-      مورد تائید انجمن متخصصین پوست ایران

۴-      مورد تائید وزارت بهداشت و درمان ایران

خواص

رسپینا برای درمان نرمی، شکنندگی، لایه لایه شدن و تقویت ساختار ناخن تجویز میشود. همچنین این محصول برای درمان ناخن هایی که به دلیل تماس با حلال ها، لاک پاک کن‌ها و سایر مواد شیمیایی آسیب دیده اند بسیار مفید است و موجب باز سازی این ناخن ها میشود. بعلاوه، ناخنهایی که رسپینا مواد غذائی مورد نیز آنها را در اختیارشان قرار میدهد، در برابر عوامل آسیب زای محیطی‌ مقاومت بیشتری دارند.
به همین دلیل، رسپینا موجب تقویت مصنوعی ناخنها نمی‌شود. در حقیقت ناخنهای شما به طور واقعی قویتر میگردد.
ضمنا رسپینا لایه به ناخنها اضافه نمیکند. به عبارتی ناخن با قطرطبیعی خودش و با سرعت بیشتر و کیفیت بهتر رشد می‌کند و در عین حل دچار لایه لایه شدن و شکندگی نمی‌شود.
رسپینا همچنین خواص ضد عفونی‌ کنندگی دارد که این ویژگی‌ موجب پیشگیری ابتلا به عفونتهای قارچی ومیکروبی میشود. این عفونتها درصد بالایی از بیماری‌های ناخن را تشکیل میدهند.
ویژگی دیگر رسپینا برطرف کردن خطوط  طولی روی سطح ناخن می‌باشد. با مصرف رسپینا بیش از ۲ ماه، این خطوط واضحا کمتر میشوند. این امر به دلیل این است که رسینا اتصالات مابین لایه ناخن را تقویت می‌کند و این خطوط که به نوع شکست هستند کمتر میشوند.

روش مصرف: میزان مصرف با توجه به ساختار و ضعف ناخنها متفاوت است. در ابتدا رسپینا را دوباردر روز مصرف نمایید. در صورت ضعیف بودن ناخنها می‌توان تا ۴ بار در روز مصرف آنرا افزایش داد. پس از مصرف تا یک ساعت از تماس ناخن با آب پرهیز شود تا مواد مغذی موجود در رسپینا فرصت عمل کردن بر روی ناخنهای شما را داشته باشند.
دراین مدت میتوان کارهای روزمره را انجام داد . بهترین زمان برای مصرف رسپینا زمانی‌ است که ناخنهای ما به دلیل تماس با مواد شوینده، اکسیدان‌ها و یا حلالها آسیب دیده است ، رسپینا موجب میشود اثرات زیانبار این مواد کاسته میشود.
در صورتی‌ که از لاک استفاده می‌کنید رسپینا را پس از خشک شدن کامل لاک مصرف نمایید. هرچند که رسپینا با وجود لاک میتواند اثر خود را انجام دهد، اما لاک از صورت اثر بخشی رسپینا می‌کاهد، به همین دلیل لازم است دفعات مصرف آن را افزایش داد.

اثر بخشی: آثارت رسپینا در کمتر از ۵ روز بر روی ناخنها مشاهده میشود. شکنندگی و لایه لایه شدن به تدریج شروع به بهبود میکنند. بعلاوه، رنگِ ناخنها صورتی کمرنگ در میشود، که خود نشانه سلامتی ناخنها است.

هشدار/ عوارض جانبی: رسپینا از مواد کاملا طبیعی ساخته شده، به همین دلیل کاملا سالم و بدون عوارض جانبی است. همچنین هیچ گونه واکنش و یا حساسیت ایجاد نمیکند. حتی اگر اشتباها خورده شود جای نگرانی نیست، چرا که رسپینا صرفاً محتوی مواد مغزی ناخنها است.

+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم اسفند 1391ساعت 23:20  توسط دکتر ساسان اسدپور  |